Støtt klubben

Flere muligheter til å støtte klubben
VI bruker mye tid på å skaffe penger til drift av klubben. Her er noen enkle punkter, som ikke er tidkrevende, for at DU kan hjelpe Horten IBK med det økonomiske..
…og gjerne tanter, foreldre, venner, naboer og besteforeldre!

Støttemedlem

Bli støttemedlem og skaff støttemedlemmer til Horten Innebandyklubb. 100 kr per støttemedlem. Navn og penger leveres til trener eller settes inn på Horten IBK konto: 0530 2811271.

Grasrotandelen
Send SMS: “GRASROTANDELEN 993535141” til 2020 og 5% av din innsats ved spill hos Norsk tipping vil gå til Horten IBK. Merk at du ikke blir belastet noe for å være grasrotgiver (tjenesten er gratis). Det kan også gjøres via din kommisjonær. Ta med dette hefte og vis frem strekkoden under.

Les mer om Grasrotandelen her.

 

 

 

Tekstboks: Vi bruker 1000vis av timer for deg og/eller dine. Sett av noen minutter du også.   Tusen takk for din innsats for Horten Innebandyklubb.

Dugnader
Dugnader er klubbens viktigste inntektskilde og vi har hatt en mengde varierte oppgaver. Horten Kommune er blant våre største ”arbeidsgivere”. Vet du om noen som trenger en pålitelig gjeng? Kontakt Gisle Johnson på tlf: 90607880, e-post: post@hortenibk.com
Les også mer her: Legg link til sida for dugnader!

Bli sponsor!
Som du ser i dette hefte har Horten Innebandyklubb noen sponsorer som bidrar. Dette er en utrolig viktig inntektskilde for klubben. Hos oss kan bedriften profilere seg via både reklame på vant, hefte, drakter, bannere, internettside, klubbgensere og overtrekk.

Horten Innebandyklubb kan tilby mange ulike sponsorpakker, noe som passer for alle.

 

Beskrivelse: Jonatan og Sebastian på dugnad 

Kan du, eller kjenner du noen som kanskje kan støtte klubben? Ta kontakt med sponsoransvarlig Even Zimmer på tlf: 95221234, e-post: even.zimmer@mac.com