Topp logo
 Klubben 
-Om klubben
-Klubbhistorie
-Om hortenshallen
-Om websidene
-Fakta om websidene
-Kontakt oss
-I pressen
-Klubbens spillere
 Nytt 
-Nyhetsarkiv
-Siste oppdateringer
-Resultater (20 siste)
-Kampoppsett (20 neste)
-Statistikker
-HIBK Kalender'n
 Lag 
-Senior A
-Senior B
-Senior C
-Hobbylaget
-G14-laget
-G12-laget
-G10-laget
-G8-laget
-Treningstider
 Diverse 
-Forsiden
-Linker
-Gjestebok
-Logg Inn
-G-Sport Cup 2006
-Sponse HIBK?
 Annet 
Horten IBK Logo
Besøk siden 1. januar 2002:
Vil du sponse Horten IBK?

Innebandy vokser stadig på landsbasis og er en av de få idrettene i Norge som øker. I Vestfold er Horten Innebandyklubb den eneste klubben og består i dag av 8 lag og nesten 100 medlemmer i alle aldere. Men det koster å drive klubb og vi trenger midler, heldigvis har vi noe å tilby dere. Klikk her for å laste ned denne siden i et Word-dokument.

Klubben ble stiftet 1. mars 1996. Vi var da ca. 15 ivrige sjeler som ville spille litt for moro skyld, men gjerne i ordnede former med regler og det utstyret som hørte med. Vi meldte oss på som lag i Buskerudserien, siden det ikke fantes (og heller ikke finnes) noen andre innebandylag i Vestfold fylke. I denne serien som er i 2. divisjon, har vi gjort en bra figur hvor en 5. plass er vårt beste resultat. På sikt håper vi å kunne kjempe i toppen av divisjonen og rykke opp i 1. divisjon og spill i Østlandsserien. Her vil det være enda større sjanse for å vise seg fram for andre klubber og for andre å legge merke til Horten som eneste innebandyklubb i Vestfold. Målet for klubben og herrelaget i år er å komme på en plass blant de 5 beste, men hvor selve plasseringen på tabellen ikke er like viktig som å jobbe med samspillet i laget og få dette til å fungerer med tanke på et eventuelt opprykk senere.

Interessen for innebandy er stadig økende og Horten Innebandyklubb har nå en medlemsmasse tett oppunder 100, fordelt på 8 ulike lag. Antall medlemmer er stadig økende og i løpet av året regner vi med å passere 100 betalende. Vi er en fremtidens klubb og vår satsing er på de yngre. For å kunne fortsette vår satsing er vi avhengige av reklameinntekter/sponsorinntekter og at vi har noen faste sponsorer som stiller opp og gir oss den økonomiske tryggheten vi trenger for å kunne nå målene vi har satt oss i fremtiden.

Horten Innebandyklubb håper du ønsker å investere i klubben vår og ser frem mot et godt samarbeid!

Vennlig hilsen
Horten Innebandyklubb

Vant
Reklameplass på vantet til Horten Innebandyklubb
Horten Innebandyklubb har et vant (rink) i Hortenshallen som vi kjøpte for noen år siden. Vi har noen reklamer på dette vantet, men har plass til mye mer. Vantet passer ideelt til bruk for reklameplass for bedrifter, firmaer og butikker. Og et vant består av 40 deler, der hver del er på 240cm * 50cm.
Hvorfor DU bør kjøpe reklame på vårt vant!
- du når et stort publikum:
  • Vantet blir brukt av Horten Videregående skole (til sammen 1200 elever)
  • Horten Innebandyklubb har 8 ulike lag fra Senior Herrer A (2. div.) til knøttelag. Vantet blir brukt på alle våre hjemmekamper og treninger
  • Vestfold Bedriftsidrettskrets har serie for bedriftslag og bruker vantet 2 timer i uka til seriespill
  • G-Sport Cup, som vi arrangerer hvert år i januar, trekker til seg flere hundre tilskuere og spillere fra hele Vestfold. I år ble turneringa arrangert for 7. gang
  • Skoleturneringer, utleie av vant til blant annet Noah Innebandy Cup (Holmestrand), o.l.
  • Du vil også få tilsendt ca. 5 informasjonsbrev i året der du kan følge med på klubbens arbeid og fremgang
Hva er spesielt med innebandy:
  • Idrett i vekst
  • Stort publikumspotensial
  • Fartsfylt og spennende
  • Ny sport som vekker nysgjerrigheten
Vår pris:
Kun kroner 1500,- pr vantdel pr år
Produsering av reklamen kommer i tillegg, men mange av dere har fra før store klistremerker som dere bruker i reklamekampanjer og lignende. Disse er fine å bruke på vantet. Eventuelt kan vi ordne produksjon av reklamen. Vi samarbeider med Reklame, Trykk & Premieservice som ligger i Storgata. De kan legge frem flere alternative reklame med tanke på pris og utførelse hvis dette er ønskelig. Kostnadene avhenger av reklamens utførelse og størrelse.
Du disponerer hele vantdelen og kan eventuelt sette opp flere reklamer på samme del.
NB!
Ved kjøp av to reklameplasser eller flere vil dere logo komme på forsiden av www.HortenIBK.com som har ca. 10 000 besøkende i året!
Dette er en flott sjanse å profilere seg på gjennom en stadig mer populær sport.
En vantdel er: 240cm * 50cm
Vant-del
Innebandybane: 40m * 20m
Vant-del