Nyheter

Tøff hjemmekamp for Horten

Horten Innebandyklubbs logo
Horten Innebandyklubbs logo

Nyheten gjelder for:
Nyhetskategori: Resultat

Skrevet av: Fredrik Halmrast

Sist endret av: Fredrik Halmrast

Dragons tapte idag, 03/10-2015, 1 - 19 for Haugerud IBK hjemme i Hortenshallen.

Da var det klart for sesongens første hjemmekamp for Horten Dragons, og den gikk mot fjorårets seriemester Haugerud IF. Horten har innledet årets seriespill med få spillere dessverre, da flere er ute med skade og et par er på ferie, så vi var fullt klar over at det skulle bli en utrolig tøff kamp mot Haugerud.

Horten har dessverre bare syv mann til rådighet denne hjemmekampen, men de syv spillerne gir jern fra start til slutt. Med Lillestrøm matchen friskt i minnet, var kampplanen klar, spille tøft og rett og slett parkere bussen.

Horten kjemper heroisk til tider og holder unna periodevis mot Haugerud, men Haugerud er bedre enn Horten i alle ledd og kontrollerer kampen fra start til slutt. Horten lager problemer for Haugerud et par ganger, og da spiller Horten bra innebandy, ballen ruller fort mellom spillerne, men en meget god Haugerud keeper redder de ballene som kommer. Horten får et trøstemål i siste periode av Fredrik Halmrast, assistert av Gisle Johnson.

Neste kamp er Torsdag 15.oktober borte mot Bækkelaget, som spilte i Eliteserien i fjor, altså nok en tøff bortekamp for Horten, men heldigvis er nesten alle spillerne tilbake fra skader og ferie da.

Les mer om kampen her.

Tilbake til nyhetsarkivTips en venn om denne artikkelen:
Ditt navn:

Mottakers epost: