Nyheter

Første hjemmekamp!!

Horten Innebandyklubbs logo
Horten Innebandyklubbs logo

Nyheten gjelder for:
Nyhetskategori: Resultat

Skrevet av: Fredrik Halmrast

Sist endret av: Fredrik Halmrast

Dragons vant idag, 28/09-2014, 5 - 4 over Øreåsen IBK hjemme i Hortenshallen.

Da var det endelig klart for innebandy av ypperste klasse i Hortenshallen, sesongens første hjemmekamp i 1. div. Østlandet mot Øreåsen ibk.

Horten og Øreåsen har møttes to ganger før sesongen startet i treningskamper, der Horten vant begge to, men teningskamp er treningskamp og etter det knepene tapet mot Halden på Onsdag, var Horten bestemt på å gi ut å vise Øreåsen, at vi var best!

1. periode starter litt annerledes enn vi trodde på forhånd, Øreåsen gikk ut i et høyere tempo og press enn i treningskampene, men Horten latt seg ikke påvirke og får igang sitt egent spill og etter 3.15 setter Horten dagens første kasse av Stian Nordhaug, assistert CHristoffer Gunnarsson foran det mannsterke publikumet i Hortenshallen. Kampen vipper frem og tilbake store deler av første periode, begge lag jobber bra i forsvar og angrep, men Horten er hakket hvassere og øker ledelsen sin til 2-0 med akkurat samme kombinasjon som det første målet. Horten går til pause med 2-0 ledelse etter 1.periode.

2. periode har tydeligvis Øreåsen bestemt seg for at nok er nok og de skulle ikke tape enda en kamp for Horten, og kom i et heidundrende tempo og skitten spillestil, men dommern hadde lagt lista ekstremt høyt, og det tjente Øreåsen på, for det var fritt vilt utpå banen, alt gikk, dommeren latt alt gå! og Øreåsen utnyttet dette til det fulle og vel så det, så de så det like greit å score 3 mål og gå opp i ledelsen 2-3. Horten henger ikke helt med, men på ingen måte utspilt, og trøkker bra til i alle dueller, men øreåsen var det beste laget denne perioden.

3. periode starter der 2. periode sluttet, men bare nå er Horten med på notene og lagt igjen søndagsguttene i garderoben, står 41.03 på klokka da Christoffer Gunnarson lurer ballen bak Øreåsen keeperen til 3-3 assister av Joachim Larsson. Kampen vipper frem og tilbake, begge lag gir alt i duellspillet og skaper flere sjanser, men Øreåsen går opp til 3-4 med en smyger som sniker seg forbi Hortens målvakt helt nede ved stolperoten. Men Horten skal ikke være noe verre og kun 3 minutter seinere sitter redusering til 4-4 etter en lekker styring av Gisle Johnson, assistert av Markus Søfting. Lagene er like langt etter halvspilt siste periode og nå går alle mann alle ut i krigen! Begge lag er sugene på seier og hvertfall redde 1 poeng. Kampen fyker frem og tilbake og begge lag kommer til flere sjanser, men dette er målvaktenes store periode, de plukker og redder alt som kommer mot dem og lagene ser ut til å bli mer forsiktige når vi kommer til 2 minutter igjen og Horten tar Time Out. peptalkene flyr og stemninga er på topp, gutta skal ikke tape denne kampen!! 19.23 står det på klokka, Horten sender en høy ball opp på Stian Nordhaug, som demper ballen og klinker til på backhand, ballen er innom 1-2 Øreåsen spillere før den sniker seg over beinet til en utspilt Øreåsen keeper, Horten tar ledelsen 5-4 med 37 sekunder igjen på klokka, jubelen står i taket i Hortenshallen!

Øreåsen tar ut keeperen sin og spiller 6-5, men kommer aldri til en stor sjansen og Horten er nærmere å sette ballen i den tomme kassa en Øreåsen er en utligning. Fantastisk bra kjempet av guttene i dag, humøret er på topp hele tiden, selv etter en tung 2. periode og vi har slått Øreåsen 3 av 3 ganger så langt og sesongens 3 første poeng smaker helt utrolig deilig etter en skikkelig krige kamp.

Banens beste ble Hortens Joachim Pedersen som får et gavekort gitt av Peppes Pizza Horten, Gratulerer :)

Da er vi igang med poengsankingen denne sesongen, ekstra deilig å ta de 3 første på hjemmebane! Neste kamp er borte mot Lillestrøm søndag 5/10 kl 18:00

Les mer om kampen her.

Tilbake til nyhetsarkivTips en venn om denne artikkelen:
Ditt navn:

Mottakers epost: