Nyheter

Første seriekamp!

Horten Innebandyklubbs logo
Horten Innebandyklubbs logo

Nyheten gjelder for:
Nyhetskategori: Resultat

Skrevet av: Fredrik Halmrast

Sist endret av: Fredrik Halmrast

Dragons tapte idag, 24/09-2014, 3 - 4 borte mot Halden i Hjortsberghallen.

Da var det nok en gang klart for 1. Divisjonsspill for Horten Dragons og dagens motstander var Halden Hotshot.

Horten har hatt en bra preseason og trena godt og vunnet begge treningskampene og var klare for en skikkelig krige kamp mot Halden.

1. periode startet som de aller fleste kamper gjør, med en liten stillingskrig. Begge lag prøver seg litt frem og tester hverandres keepere, men uten de helt store farlighetene. Men hvem andre en Hortens nr 97 Christoffer Gunnarsson er det som sender Horten i 0-1 ledelse etter assist av Joachim Pedersen, og kampbilde forandrer seg litt, Horten får trille ball og plukker det Halden har å komme med. Horten Øker ledelsen 3 min etter det første, denne gangen med nyervervelsen Stian Nordhaug, assistert av Christoffer Gunnarsson, radarparet fra Larvik har funnet tilbake den gode gammle kjemien de hadde i gammleklubben. Horten leder 0-2 til pause.

2.periode blir rake motsetningen av første. Halden banker inn reduseringen etter kun 8 sekunder og har skrudd opp tempoet betraktelig, Horten henger ikke med i svingene og det fører som regel til utvisning, Halden får 2 min i power play. Horten rydder unna i undertall, men med en gang power playet er over og i kaoset som råder om hvem har hvem plasser, smeller Halden reduseringen 2-2 i mål og lagene er like langt.

Halden klarer ikke å holde seg unna fyfy-boksen de heller og Horten får 2 påfølgende power play, men ingen ting stemmer og Halden holder tett bakover. Rett før pausesignalet går, kommer Halden på en giftig kontring og øker ledelsen til 3-2, kampbilde er snudd i det lagene går til pause.

3. periode starter litt mer forsiktig, Horten holder mer tett bakover og Halden er ikke like hissige frempå, men nok en gang scorer Halden på en kontring etter at Horten har hatt en suser i tverliggeren på andre siden av banen, 4-2 til Halden. Men Horten kjemper på videre i angrep og forsvar, det samme gjør Halden i denne kampen som vipper frem og tilbake, og Halden går på nok en 2 minutter, som Horten nok en gang ikke klarer å omsette i mål, men på samme måten som Halden fikk sitt mål nr 2, scorer Horten reduseringen 4-3 med Gisle Johnson, assistert Christoffer Gunnarsson i den farlige overgangen med en gang man er blitt fulltallig.

Det er fem minutter igjen av kampen og begge lag jager poeng. Horten en utligning, mens Halden vil holde tett bakover, dette gjør at Horten kjører og presser mye av kampen og Halden forsvarer seg og det blir litt amper stemmning, Horten går på en 2 minutter som de rydder unna med god stil, men nå starter tiden å bli knapp og Halden forsvarer seg heroisk bakover og tar få sjanser fremover. Med 30 sekunder igjen, ryker begge lag på 2 minutters utvisning, og Horten spiller 5-4 med åpen kasse, men det vil seg ikke uansett hvor nærme det er, med et i stanga og en i tverliggeren.

Halden vinner kampen 4-3 og tar sine 3 første poeng for sesongen og et skuffet Horten lag må reise hjem med null poeng i bagasjen. Halden hadde marginene på sin side i denne vippekampen.

Neste kamp er hjemme mot Øreåsen søndag 28.09.14 kl 12: 00, kan Horten reise kjerringa ? og fortsette seiersrekka mot Øreåsen ?

Les mer om kampen her.

Tilbake til nyhetsarkiv



Tips en venn om denne artikkelen:
Ditt navn:

Mottakers epost: