Nyheter

Årets første treningskamp

Horten Innebandyklubbs logo
Horten Innebandyklubbs logo

Nyheten gjelder for:
Senior Herrer A
Nyhetskategori: Resultat

Skrevet av: Fredrik Halmrast
Torsdag 04. september 2014, kl. 11:10
Sist endret av: Fredrik Halmrast
Onsdag 24. september 2014, kl. 09:36
Dragons vant idag, 03/09-2014, 6 - 4 borte mot Øreåsen IBK i Øreåsenhallen.

Årets første treningskamp ble spilt borte mot Øreåsen 03.09.14. Øreåsen vant begge kampene mot oss i fjor med 5-9 i Hortenshallen og 8-1 i Øreåsenhallen. Så vi hadde litt å revansjere.

Treningskamp er treningskamp, man prøver på litt forskjellige ting og ser hvordan det funker, så vi var fornøyd visst vi fikk til det vi ville og skulle gi alt for å vinne.

Dette var også den første offisielle kampen for ny signeringen Stian Nordhaug.

1. periode bar preg av mye klabb og babb og at det var sesongens første kamp, men samspillet og lagfølelsen var mye bedre enn under første kamp i fjor, selvom vi kom under 2 -0 etter første periode. Så klarte vi å spille spillet vårt til en viss grad.

2. periode var i gang og noen bytter og omstokkinger var gjort og ga resultat med en gang omtrent. Christoffer Gunnarsson fikk æren av å sette sesongens første mål i år igjen, Assistert av nykommeren Stian Nordhaug. Vi hadde tatt et større grep om kampen og Øreåsen slapp ikke så lett til, og det ga resultater da Markus Søfting satte inn utligningen 2-2 etter en lekker gjennombruddspasning av Stian Nordhaug. Spillet gikk litt frem og tilbake til en av Øreåsen sine spillere klarte å snakke på seg en 2 minutter og vi skulle få prøve oss på årets første Power Play, men det varte knapt et sekund! for Espen Grønset banka ballen rett fra frislaget og bak en forundrende Øreåsen-keeper, Horten tok ledelsen 2-3. perioden ender 2-3 til Horten som har kommet i gang med målscoringen.

3.periode starter etter enda litt flere bytter og omrokeringer på rekkene, men kampbilde er det samme, mye frem og tilbake og ingen av lagene som styrer kampen. Men Horten scorer med Stian Nordhaug, assistert Christoffer Gunnarsson til 2-4, før Øreåsen får en 3-4 redusering etter mye klabb og babb og for svakt forsvarsspill av Horten! Horten får en ny mulighet på Power Play og nok en gang sitter den, nydelig tvers over pass fra Ruben Hefflo til Espen Grønset som limer den i krysset!! Kampen ebber litt tur, da det blir litt småskader og frem og tilbake, folk er slitene og fornøyde, men horten øker ledelsen en gang til med Håvard Aasen, assistert av Stian Nordhaug.

Bra gjennomføring for å være sesongens første kamp :) vi vinner og har 100% uttelling på Power Play, alltids noe små forbedringer vi får øve på til returmøte i Hortenshallen om 14 dager.Les mer om kampen her.

Tilbake til nyhetsarkivTips en venn om denne artikkelen:
Ditt navn:

Mottakers epost: