Nyheter

En stor forbedring fra sist kamp

Horten Innebandyklubbs logo
Horten Innebandyklubbs logo

Nyheten gjelder for:
Alle lag
Nyhetskategori: Resultat

Skrevet av: Gisle Johnson
Torsdag 22. mars 2012, kl. 23:15
Sist endret av: Gisle Johnson
Torsdag 22. mars 2012, kl. 23:16
Krigerne fra nord stormet Dragons Cave for å drepe Dragene. Dragene stoppet krigerne en for en, svidde de godt, tygde og spyttet de ut fra hulen med 9-1 i baken!

Krigerne fra nord stormet Dragons Cave for å drepe Dragene. Dragene stoppet krigerne en for en, svidde de godt, tygde og spyttet de ut fra hulen med 9-1 i baken!Horten 2 spilte i dag mot laget enda lenger nord i fylket enn oss, dvs Sande.

I sin forrige kamp vant Sande sin kamp og kjempet seg derfor opp fra tabellens jumboplass.

Horten på sin side hadde et knepent tap mot Tønsberg som på sin side nå ligger på 2. plass. Men likevel en kamp vi på ingen måte var spillemessig fornøyd med. Vi måtte derfor heve oss betraktelig for å ta skalpen til krigerne fra nord!

Horten 2 fikk i siste liten flere frafall i troppen, men dermed fikk G15 spillere Rino Evju sin debutmulighet i 2. divisjon. Og med kun en innbytter så fikk han også bra med spilletid i sin første kamp på seniornivå. :)


Horten hadde taktikken klar og allerde etter to minutter fikk vi uttelling. Og den første perioden var en eneste stor hovedvei mot Sandemålet. Vi spilte god innbandy og skapte drøssevis av sjanser hele veien. Første periode endte med hele 5-0 til Horten2. Og keeperdressen til Hortenskeeper, Andreas Hesjedal, var nok heller ikke nedsvettet etter denne perioden. Vi var med andre ord gode i begge ender av banen.

2. periode startet forholdvis likt og Horten presset på. Det ble to kjappe mål i starten av perioden, men så gikk det litt tråere. Horten var fortsatt det førende laget, men Sande slapp litt mer til. Vi skapte heller ikke like mange sjanser og det ble kun 2-0 til Horten i denne perioden.

3. periode bar preg av at kun en innbytter og det begynte å tære på kreftene. Vi spilte likevel ganske fornuftig og helt ok, men Andreas la nok fra seg noen desiliter med svette i drakta i denne perioden. Men til slutt måtte også Andreas gi tapt for "krigerne fra nord" som kjempet seg til en redusering helt på slutten av kampen. Men Horten hadde allerede putta et par baller bak Sandemålvakten tidligere i perioden og vant også den siste delen av slaget med 2-1.

Et slutteresultat som viste 9-1 til Horten2 er vi meget fornøyde med. Veldig bra gjort med to G15 spillere, en G17 spillere, en havlgammel skallet fyr og et par Menyarbeidere. :)


Og så må vi trekke frem Rino Evju med ett mål og en assist i sin aller første kamp. Knallbra!


Da får vi se om dette var sesongens siste kamp eller om den utsatte hjemmekampen mot Larvik2 blir noe av. De har fått mange forslag til kamptider og vi venter på tilbakemelding.
Blir det ikke noe kamp så vinner vi denne 5-0 på WO, men håper i det lengste på kamp.

God helg!

Les mer om kampen her.

Tilbake til nyhetsarkivTips en venn om denne artikkelen:
Ditt navn:

Mottakers epost: