Nyheter

Kampfakta: Dragons - Drammen Devils 3 - 4


Nyheten gjelder for:
Alle lag
Nyhetskategori: Resultat

Skrevet av: Gisle Johnson
Tirsdag 27. september 2011, kl. 22:57
Sist endret av: Gisle Johnson
Tirsdag 27. september 2011, kl. 23:22
Dragons tapte idag, 27/09-2011, 3 - 4 for Drammen Devils hjemme i Hortenshallen. En spennende kamp som kunne gått begge veier. Men oppløftende og mye bra av Horten.

Kampfakta og mer finner du på linken under.

Kampfakta.

Da har vi endelig satt skikkelig i gang med innebandysesonge. Vår første (og siste) treningskamp før seriestarten gikk i dag mot Drammen Innebandy. Dette er et lag vi i alle år har slitt mot. Seinest i fjor møtte vi disse ca på samme tid, også i treningskamp. Den gangen gikk vi på en smell med 11-3 tap!

I år har vi hatt meget gode treninger i sesongeoppkjøringen. Det har vært bra intesivitet og vi har fokusert på få, men viktige arbeidsoppgaver.
Dette så vi resultat av i denne kampen, selv om vi knepent tapte kampen med ett mål. Likevel en god forbedring siden forrige møte.

Horten var det førende laget de to første periodene. Vi hadde det meste av spillet. Drammen var derimot gode på kontringer og traff målet på sine skudd.
De to første målene var det derfor bortelaget som stod for.

Horten fortsatte å dominere spillet og fikk en fortjent redusering før pause.

2. omgang var ganske lik den første. Horten dominerte spillet, mens Drammen kontret inn endel sjanser. Hvis jeg ikke husker feil så var det vel faktisk ingen av lagene som puttet i denne perioden.

3. omgang endret det seg litt. Horten ble stresset og Drammen overtok litt mer av spillet. Til tider Hawaii-innebandy. Her ble det til gjengjeld mye mål, men dessverre var det Drammen som tok siste stikk.

Men totalt sett var dette en oppløftende kamp av Horten og mye av spillet satt bra. Nå er det bare å fortsette fokuset på treningene og bli enda bedre i første seriekamp. Dette kan bli moro:-)


NB! Trening i høstferien både på tirsdag og torsdag.
Derfor IKKE siste torsdagstrening nå på torsdag slik som Espen sa:-)

Tilbake til nyhetsarkivTips en venn om denne artikkelen:
Ditt navn:

Mottakers epost: