Nyheter

Siste kamp for Horten


Nyheten gjelder for:
Alle lag
Nyhetskategori: Resultat

Skrevet av: Fredrik Halmrast

Sist endret av: Fredrik Halmrast

Dragons tapte idag, 13/03-2011, 4 - 24 borte mot Haugerud IBK i Haugerudhallen.

I dag spilte Horten sessongens siste kamp i 1. divisjon østlandet borte mot Haugerud, som med seier i dag sikkra 3. plassen.

1. periode startet utrolig dårlig for Horten, da Haugerud hadde bestemmt seg for at i dag var det no mercy. Haugerud kjørte på fra start og etter 1 minutt scoret de dagens første mål. Horten var frempå ved et par anledninger, men denne omgangen var bare Haugerud sin, da de hadde det høyeste tempoet vi har møtt i år og skikkelig gira på å score mye, så da måtte det nesten gå som det gikk, da Horten sviktet i markeringsspillet. Haugerud ledet 6-0 til pause.

2. omgang starter bedre for Horten som henger litt mer med i svingene og vi får 2 reduseringer rett etter hverandre. Den første med scoring av Espen Grønset, assistert av Gisle Johnson. Den andre scoringen kommer med Kristian Thomassen, assistert av Fredrik Halmrast, etter de to scoringene har Horten fortsatt en del sjanser, men Haugerud er for temposterke og de takker for seg og drar enda i mer fra Horten, på stillingen 11-2 får Horten en redusering ved Espen Grønset, assistert av Kevin Kirkhaug. Før omgangen er ferdig har Haugerud økt ledelsen til 14-3.

3. periode starter Horten virkelig å kjenne tempo forskjellen og Haugerud er i en desidert bedre klasse en Horten der, men Horten er ikke helt ufarlige, men dårligere på utellingen. Horten spillerene virker helt tomme for krefter, og siste periode blir en ren transport etape for Haugerud som scorer gang etter gang, men Horten får et trøstemål med Gisle Johnson, assistert av Espen Grønset, og kampen ender 24-4.

Horten har nå gjennomført sitt første år i 1. divisjon Østlandet og takker for besøket i Norges nest øverste divisjon og må ta turen ned i 2. divisjon foran neste sessong.


Poengplukker 2010/11


1. Espen Grønset: 21 Poeng
2. Gisle Johnson: 20 Poeng
3. Fredrik Halmrast: 19 Poeng

Toppscorer 2010/11


1. Espen Grønset: 16 mål
2. Fredrik Halmrast: 11 mål
3. Gisle Johnson: 10 mål

Playmaker 2010/11


1. David Hansson: 14 assist
2. Gisle Johnson: 10 assist
3. Fredrik Halmrast: 8 assist

Horten IBK Gratulerer Espen Grønset med Poengplukker og Toppscorer pokalen og David Hansson med Playmaker pokalen.Les mer om kampen her.

Tilbake til nyhetsarkivTips en venn om denne artikkelen:
Ditt navn:

Mottakers epost: