Nyheter

EN lang og tung kamp


Nyheten gjelder for:
Alle lag
Nyhetskategori: Resultat

Skrevet av: Fredrik Halmrast
Mandag 07. mars 2011, kl. 23:33
Sist endret av: Fredrik Halmrast
Mandag 07. mars 2011, kl. 23:33
Dragons tapte idag, 04/03-2011, 3 - 9 borte mot Ajer IBK i Hedemarkshallen.

I dag spilte Horten sin kamp nr 2 på 2 dager, denne gangen var det Borte mot Ajer som har base i Hamar.

Horten hadde stort fravær i denne kampen, så det var 7 spillere + keeper som tok den lange veien opp til Hamar en fredags ettermiddag.

1.periode startet som den har en tedens å gjøre for Horten. Vi holder tett bakover i ca 5 minutter, før Ajer setter første ballen i mål. Men det var ikke bare Horten som var slitene, det virket som Ajer var veldig tafatte og ikke hadde lyst å spille kamp, og dette prøvde Horten å utnytte da tempoet var meget lavt, noe som passet få og slitne Horten spillere. Men det er Ajer som øker ledelsen til 2-0 før Horten reduserer halvminutte seinere med Markus Søfting,assistert av Fredrik Halmrast. 2-1 er stillingen da Horten får et powerplay som flyter bra og er nære nok en redusering, men det fikk ikke Horten, det er istede Ajer som øker til 3-1 og 4-1, etter et uheldig selvmål av Horten. Horten har all grunn til å være misfornøyd med stillingen, da vi har styrt store deler av omgangen faktisk, noe som må være årets første? Horten vinner skuddstatestikken 10-5, og Ajer har hatt desidert best uttelling.

2. periode ble en veldig lang og kjedelig periode, der det ikke skjer veldig mye, begge lag er frempå og har sine sjanser og skaper litt trøbbel, men perioden ender med 2 mål til Ajer og ingen til Horten, så Ajer leder 6-1 etter 2. perioder.

3. periode starter på en værst tenkelig måte for et allerede sliten Horten lag, Ajer har våknet litt og skrudd opp tempoet, men ikke skremmenes høyt, så Horten klarer å henge med i svingene helt frem til 2,5 spilte minutt, da scorer Ajer sitt 7 for dagen. Horten får et powerplay som blir benyttet på beste måte og reduserer til 7-2 med Espen Grønset, assistert av Markus Søfting. I denne perioden våknet virkelig Hortens keeper til liv og hadde flere pene og bra reddninger og det er som Ajer skrev forrige gang de spilte mot oss:"Keeperen til Horten spilte på landslagsnivå", men 2 ganger til må Horten keeper Andreas Hesjedal plukke ut ballen av egent nett, før Horten reduserer til 9-3 med Gisle Johnson, assistert av Espen Grønset.

Kampen var veldig tung for Hortens spillere som hadde Holmlia kampen og en lang busstur i beina mot Ajer, men vi holder oss bra inne i kampen i perioder, og styrer faktisk kampen litt, så Horten har virkelig tatt seg opp de 3 siste kampene nå, så det blir spennende å se åssen det går i siste seriekamp til søndag borte mot Haugerud.

Les mer om kampen her.

Tilbake til nyhetsarkivTips en venn om denne artikkelen:
Ditt navn:

Mottakers epost: