Nyheter

En sterk kamp av Horten i sessongens siste hjemmekamp


Nyheten gjelder for:
Alle lag
Nyhetskategori: Resultat

Skrevet av: Fredrik Halmrast
Torsdag 03. mars 2011, kl. 23:07
Sist endret av: Fredrik Halmrast
Torsdag 03. mars 2011, kl. 23:07
Dragons tapte idag, 03/03-2011, 2 - 7 for Holmlia IBK hjemme i Hortenshallen.

Dette var sessongens siste hjemmekamp for Horten Dragons i 1. divisjon østlandet, den ble spilt mot Holmlia som ligger på 4. plass og forrige møte mot Homlia gikk ikke bra for Horten som tapte 17-1 på bortebane,så vi skulle ikke gi oss uten kamp hjemme i Hortenshallen.

1. periode starter med høy tenning fra begge lag, og begge lag er frempå med gode sjanser, men begge keeperene holder tett bakover. Vi visste at Holmlia liker å skyte fra bak i banen, så da de først fikk fyrt av et skudd, så gikk det inn etter mye klabb og babb og Holmlia tar ledelsen 0-1. Horten har på ingen måte gitt opp og skaper flere farlige sjanser, men ballen vil ikke inn bak en Holmlia keeper som stod en meget god kamp. Holmlia øker ledelsen til 3-0 til pause, et resultatt som ikke gjenspeiler omgangene i det hele tatt, det er ikke å skyve under teppe at visst omgangen hadde blitt 3-3, så er det ingen som hadde klaget.

2. periode blir preget av mye hawaii og hele 6 utvisninger der Holmlia får 4 av dem og Horten 2, men det er tydligvis Horten som takler Hawaii innebandy best for etter 7,5 minutt, rett etter at Holmlia er blitt fulltallig scorer Horten med Markus Søfting, assistert av Espen Grønset. Holmlia blir veldig frustrert da det virker som alt av dommeravgjørelser går mot dem, men Horten fortsetter å spille og etter 18 minutter av 2. periode reduserer Horten til 2-4 med David Hansson, assistert av Fredrik Halmrast, Horten er nære med å redusere nok en gang i overtall, men Holmlia blir reddet av fløyta. Horten vinner perioden 2-0, og har redusert til 2-4 og vi er helt med i kampen.

3. periode starter med Horten fortsatt i powerplay, noe vi uheldigvis ikke klarer å utnytte, hadde Horten redusert til 3-4 hadde det virkelig blitt kamp om seieren. Men istede så er det Holmlia som får 2 kjappe scoringer og øker til 2-6 og da blir veien tung for Horten som prøver alt fremover med høyt press og er nære utligning flere ganger, men ballen vil bare ikke inn for Horten i dag.

Holmlia vinner kampen 2-7 til slutt, etter en meget bra kamp av Horten som var mye jevnere en det siffrene tilsier, der begge lags keepere gjorde en strålende jobb.

Horten skal allerede ta den lange og tunge veien opp til Hamar og spille bortekamp mot Ajer, 20 timer etter at Kampen mot Holmlia er ferdig, så vi ønsker alle spillerene i Horten lykke til med sessongens nest siste kamp borte mot Ajer kl 20:00 i morgen fredag 4. mars

Les mer om kampen her.

Tilbake til nyhetsarkivTips en venn om denne artikkelen:
Ditt navn:

Mottakers epost: