Om www.hortenIBK.com

Disse sidene er i sin helhet laget av Frank Arild Dale og Espen Stefansen. Topp- og bunn-logoene er laget av Christian Moen. Prosjektet med å få opp disse sidene gikk fra august 2001 til de ble lansert 2. januar 2002. Websidene vil bli kontinuerlig oppdatert med nye moduler og nytt innhold. Foreløpig har sidene kun den minimale funksjonaliteten vi føler de må ha. Etterhvert vil man få se mer og mer interessante funksjoner.

Sidene er programmert i ASP og er derfor meget dynamiske og krever lite vedlikehold. All data blir lagret i en database og settes automatisk inn på de riktige sidene. Selv om sidene kan se enkle ut ligger det mye i bakgrunnen. Bla kan det meste av innholdet legges inn i et webgrensesnitt slik at man ikke trenger å kunne programmere for å oppdatere sidene. Dette gjøres ved at de som trenger det kan logge seg inn i administrasjonsgrensesnittet. Etter hvert vil det også bli mulig for medlemmer å logge seg inn på et eget medlemsområde, utilgjengelig for ikke-medlemmer.

Det tar tid å lage en så omfattende side som dette og det kan derfor forekomme noen feil. Skulle du støte på noen feil håper vi at du kan maile oss på webmaster@hortenibk.com, så skal vi få rettet opp feilen så raskt som mulig.

Alt innhold, grafikk, bilder, kode og lignende er Copyrighted til Horten Innebandyklubb hvis ikke annet er beskrevet. Ingenting av det ovennevnte kan kopieres, lånes eller på annen måte brukes uten Horten Innebandyklubbs tillatelse.