Dragons - Haugerud IBK: Kampfakta
1.Div Østlandet:
Dragons1 - 19Haugerud IBK
 Fakta 
Dag:Lørdag 03/10-2015, kl. 12:00Sted:Hortenshallen
Perioderesultat:(0-5),(0-8),(1-6)Publikum:40
Dommer(e):Alex Nevmam & Mads Dørstad
Lagleder(e):Espen Grønset & Andreas Hesjedal
 Spillerfakta 
SpillerMAU
Preben Gulliksen (M)000
Espen Grønset (K)000
Fredrik Halmrast102
Gisle Johnson014
Håvard Aasen000
Joachim Zerken Pedersen004
Rasmus Hägerlund000
Stian Nordhaug000
 Banens Beste 
Fredrik Halmrast
Fredrik Halmrast
Juryen i Horten kårer Fredrik Halmrast til Hortens beste spiller
 Tøff hjemmekamp for Horten 
Da var det klart for sesongens første hjemmekamp for Horten Dragons, og den gikk mot fjorårets seriemester Haugerud IF. Horten har innledet årets seriespill med få spillere dessverre, da flere er ute med skade og et par er på ferie, så vi var fullt klar over at det skulle bli en utrolig tøff kamp mot Haugerud.

Horten har dessverre bare syv mann til rådighet denne hjemmekampen, men de syv spillerne gir jern fra start til slutt. Med Lillestrøm matchen friskt i minnet, var kampplanen klar, spille tøft og rett og slett parkere bussen.

Horten kjemper heroisk til tider og holder unna periodevis mot Haugerud, men Haugerud er bedre enn Horten i alle ledd og kontrollerer kampen fra start til slutt. Horten lager problemer for Haugerud et par ganger, og da spiller Horten bra innebandy, ballen ruller fort mellom spillerne, men en meget god Haugerud keeper redder de ballene som kommer. Horten får et trøstemål i siste periode av Fredrik Halmrast, assistert av Gisle Johnson.

Neste kamp er Torsdag 15.oktober borte mot Bækkelaget, som spilte i Eliteserien i fjor, altså nok en tøff bortekamp for Horten, men heldigvis er nesten alle spillerne tilbake fra skader og ferie da.
Sist endret av: Fredrik Halmrast
Lørdag 03. oktober 2015, kl. 15:08